avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate

am fost pensionata din 2002 pana in 2009 cu diagnosticul dermatomiozita.in 2009 mi s-a suspendat pensia de la bucuresti pe motiv ca boala este stationara.vreau sa stiu daca a fost sau nu corect acum sunt diagnosticata cu dermatomiozita cronica gastrita cronica,osteoporoza,discopatie cervicala etajata.pot beneficia din nou de pensie de invaliditate
?

Alte discuții în legătură

Pensionarea de invaliditate sorinspataru sorinspataru Sunt diagnosticat din 2004 cu: - artropatie psoriazica forma oligoarticulara pe fond HLAB27 prezent; - osteoporoza de etiologie mixta cu tasari vertebrale - ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala - rog raspuns urgent! iulia_is iulia_is Buna ziua, va scriu in speranta ca se va gasi cineva in masura sa imi raspunda. Este vb de mama mea in varsta de 51 de ani, cu 31 de ani de munca, din care 5 ... (vezi toată discuția)
un bolnav cu schizofrenie are dreptul la un insotitor? ganditor ganditor sora unei cunostinte este diagnosticata cu schizofrenie este pensionata de boala ,necesita ingrijire pentru a urma tratamentul va rog sa imi spuneti are ... (vezi toată discuția)