avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Furt site
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Furt site

Cineva a furat anumite elemente de site web . Cum dovedesc ca mi le-a furat ?
Adica , el poate sa le scoata la o adica din site-ul lui .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:27, 19 Aprilie 2013
Depinde daca elementele sunt creatii originale si aparte. Chiar daca ar fi, problema ar fi ca nu cred ca veti avea sanse sa convingeti Politia sa-l urmareasca penal pentru piraterie, iar in ce priveste daunele in civil e cam greu de demonstrat ca vi s-au produs daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de autor ºi proprietatea intelectualã anny0b anny0b Doresc sa stiu daca pot da in judecata sau daca pot face ceva in cazul in care o persoana mi-a furat anumite opere, creatie proprie si pretinde ca sunt ale ... (vezi toată discuția)
Calomniat pe blog DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY De cateva saptamani un individ ma calomniaza sistematic pe blog-ul sau personal. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa ma apar PENAL/CIVIL. Va ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca nu am facut tranzactia online de care sunt acuzat? hycul hycul am internet si mi s-a furat ip si respectivu care mi-a spart ip a facut cumparaturi online de pe cardu o altei persoane.m-am trezit cu politia la usa zicand ca ... (vezi toată discuția)