avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea arendei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea arendei

Am un contract de arenda incheiat in anul 2007 in baza legii 16/1994 acum doresc sa-l prelungesc , avand in vedere ca respectiva lege a fost abrogata si in noul cod civil este prevazut in art. 1848 contractul de arenda se reinnoieste de drept pe aceeasi perioada de timp atat timp cat niciuna din parti nu a depus o cerere de reziliere . Va rog sa imi oferiti un punct de vedere,

Alte discuții în legătură

Cum reziliez contractul de arenda? mikebony mikebony Subiect: Reziliere contract arendare Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arendare mikebony mikebony Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract expira pe 31.08.2013. Am notificat ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda pentru terenurile cu destinatie agricola mariagabi mariagabi Este valabil incheiat un contrat de arendare, contract perfectat in 2012,si care are inserata o nota de subsol ce face referire la un termen din legea ... (vezi toată discuția)