avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces verbal de custodie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces verbal de custodie

Buna ziua ,

Firma noastra a inchiriat unei alte firme un spatiu de birou dotat cu echipamente de calcul .
Intre noi si ei s-a incheiat un proces verbal de custodie pentru folosirea echipamentelor in interiorul si exteriorul biroului . Ei acum au plecat si nu au restituit echipamentele si dupa o notificare pe mail am primit ca raspuns un termen de predare peste o perioada lunga de timp . Putem face o plangere penala si daca da cat dureaza pana se termina astfel de procese ? In ce articol se incadreaza , si care sunt sansele noastre de castig ? Intre cele 2 societati exista un contract de inchiriere + proces de predare primire echipamente (in custodie )
Va multumesc anticipat .
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2013
notice, utilizator
Cel mai recent răspuns: notice , utilizator 13:40, 18 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala notice notice Buna ziua , Firma noastra a inchiriat unei alte firme un spatiu de birou dotat cu echipamente de calcul . Intre noi si ei s-a incheiat un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa fac un procesul verbal de predare spatiu eu ca si locatar? Cristina67 Cristina67 Buna. Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am un contract de inchiriere spatiu pe persoana juridica. Pentru ca sunt restante la chirie proprietarul (pers ... (vezi toată discuția)
Garantie contract de inchiriere vioavram vioavram cum pot recupera garantia unui contract de inchiriere spatiu daca proprietarul refuza sa o dea inapoi pe motiv ca am distru spatiul si imi calculeaza 200 ron o ... (vezi toată discuția)