avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 300

Am o intrebare: noul program de declaratie (300), nu contine rubrica de tva ramas neexigibil, la achizitii si livrari, care in versiunea din ianuarie, exista? Am instalat ultima versiune si am observat acest amanunt. Nu stiu daca e bine.multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinamanu , utilizator 16:07, 18 Aprilie 2013
Ultima versiune pe Anaf este din 04.02.2013 si contine rubricile mentionate de dvs.ca fiind lipsa.
multumesc pentru raspuns,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare anaitsirc63 anaitsirc63 in declaratia 394 nu imi apare nici o inregistrare pe livrari in cazul in care toate facturile au fost incasate prin casa sau banca si la fel achizitii ... (vezi toată discuția)
Noutãþi privind declaraþia 394 -versiune 15.02.2012 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Noutăţi privind Declaraţia 394 [/u][/b] [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează contribuabilii că, în ... (vezi toată discuția)
Comunicat anaf din 13.12.2012 in atentia persoanelor inregistrate in scopuri de tva in ce priveste depunerea formularului 300 incepand cu luna ianuarie - 2013  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu ANAF a emis un comunicat in atentia persoanelor inregistrate in scopuri de TVA in ce priveste depunerea formularului 300 \\"Decont de taxa pe valoarea ... (vezi toată discuția)