avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva la incasare

in declaratia 394 nu imi apare nici o inregistrare pe livrari in cazul in care toate facturile au fost incasate prin casa sau banca si la fel achizitii achitate in acelasi mod
mentionez ca eu folosesc programul[EDITAT]
ce relevanta mai are declaratia 394 sau trebuie sa ma agit pe langa cei de la ciel pt o versiune noua sau poate nu mai stiu eu sa fac inregistrari:">#-o
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: anaitsirc63 , utilizator 11:22, 7 Martie 2013
verificati versiune,ca s-a modificat delc.300 si 394.. vorbiti cu programatorul..
succes!!
multumesc frumos , dar in ceea ce priveste [EDITAT] am instalata ultima versiune
in orice caz va multumesc dumneavoastra inca odata dar mai astept variante de raspuns
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Firma respectiva a scos o noua versiune a programului, chiar ieri am fost informati la Conferinta Avocatnet.

Am editat numele producatorului programului de contabilitate, deoarece nu este permisa reclama in forum.
Multumesc.
multumesc frumos pt raspuns
imi cer scuze pentru gresala facuta si pt ca am raspuns atat de tarziu comunicarilor dumneavoastra
va doresc o primavara frumoasa si la multi ani doamnelor pt 8 martie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 300 cristinamanu cristinamanu Am o intrebare: noul program de declaratie (300), nu contine rubrica de tva ramas neexigibil, la achizitii si livrari, care in versiunea din ianuarie, exista? ... (vezi toată discuția)
Decontul de tva vers.a2.02 Annamaria Bajko Annamaria Bajko BUna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu decontul de TVA , nu-mi vrea sa-mi dea rezultatul. Nu stiu cum functioneaza...Tot am incercat dar fara ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 breja breja Bonurile fiscale mai mici de 100euro care au cod fiscal se mai trec in decl 394. In Ord 4019/2014 nu se specifica nimic de bonuri fiscale.Mai am o nelamurire ... (vezi toată discuția)