avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la concediu medical, desfiintarea postului la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la concediu medical, desfiintarea postului la intoarcerea din CCC

Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in privinta urmatoarelor aspecte:

Am nascut in August 2013 si am optat pentru CCC de un an de zile. M-am intors la serviciu mai repede de un an (pentru a beneficia de stimulentul de insertie) si am constatat urmatoarele:
1. Postul meu a fost desfiintat si inca nu stiu daca voi mai putea lucra cele 6 luni la care am dreptul conform OUG 111.(compania nu se afla nici in reorganizare judiciara nici in faliment). Colegilor mei (care se afla in aceeasi situatie ca si mine adica, li s-au desfiintat posturile), li s-au oferit salarii compensatorii pentru a pleca din companie. Eu pot beneficia de aceste salarii compensatorii dupa trecerea celor 6 luni (asta in cazul in care se hotaraste faptul ca mai am dreptul sa lucrez cele 6 luni)?.
-De asemenea, daca nu doresc sa stau cele 6 luni, eu pot pleca cu salarii compensatorii?
- Asi dori sa mai stiu daca in cele 6 luni angajatorul imi poate modifica salariul si ma poate muta pe o alta functie (eventual o functie care pentru mine ar insemna un pas inapoi in cariera mea).
-Am dreptul sa raman in aceeasi unitate ?(de la care am plecat si la care m-am intors), sau pot fi mutata in orice alta locatie pe care o detine compania?
2. Asi dori sa mai aflu urmatorul aspect: cand m-am intors din crestere copil, am avut nevoie de cateva zile de concediu medical (deoarece se imbolnavise copilul si trebuia sa stau cu el acasa). Mi s-a spus ca nu am dreptul la concediu medical deoarece abia m-am intors din crestere copil. A trebuit sa-mi iau concediu fara plata. Este corect ceea ce mi s-a intamplat?

Mentionez faptul ca toate aspectele pentru care am cerut lamuriri mai sus, nu sunt specificate in contractul colectiv de munca al companiei la care lucrez.

Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 18 Aprilie 2013
Va raspund la pct.2:

Angajatorul v-a pacalit: nu este precizat nicaieri ca nu puteti beneficia de concediu medical daca abia ati venit din CCC.
Beneficiati oricand de concediu medical daca este nevoie.
@ rodicab76

1. NU aveti cum sa nasteti in august 2013 ... poate august 2012 ....

2. Potrivit art. 25 alin. 3 din OUG 111/2010, angajatorul are interdictia de a nu va concedia pe o durata cu pana la 6 luni de la data revenirii din CCC.
interpretarea este in sensul ca de la data revenirii din CCC persoana respectiva nu poate fi concediata pe o durata cu pana la 6 luni de zile calculata de la data revenirii din CCC.

Dupa aceasta perioada, angajatorul poate decide concediere persoanei respective.

Sintagma " cu pana la 6 luni" semnifica faptul ca aceasta perioada este perioada maxima , angajatorul avand posibilitatea ca prin Reg.Intern sau ccm sa stabileasca o perioada mai mica.

2. Potrivit art.10 alin.2 din Legea nr.202/2002, la încetarea concediului de maternitate sau a concediului de creştere şi îngrijire a copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.

Asadar, dvs aveti dreptul sa reveniti la ultimul loc de munca avut inainte de intrarea in CCC sau la un loc de munca echivalent cu acesta ...Cu toate ca textul de lege nu reglementeaza expres si obligatia angajatorului de a va primi la munca la terminarea CCC, aceasta obligatia decurge dintr-unul din principiile dreptului civi, conform caruia, un drept subiectiv apartinând unui subiect de drept, de regula îi corespunde o obligatie altui subiect de drept (a celui de la care se pretinde sa savârseasca ceva). Altfel spus, dreptului dvs de a reveni la locul de munca dupa terminarea CCC ii corespunde obligatia angajatorului de a va primi inapoi.

3. Salariile compensatorii se pot acorda numai daca sunt prevazute in c.i.m., in reg.intern sau in ccm aplicabil angajatorului ori prin negociere directa cu acesta.

4. Orice modificare adusa c.i.m. se face numai cu acordul partilor prin incheierea unor acte aditionale la c.i.m., exceptie facand situatiile prevazute de lege.

5, Dupa revenirea din CCC, angajtorul poate decide delegarea dvs la un alt loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la revenirea din concediu crestere copil dupa 2 ani gt_aura gt_aura Buna seara, revin cu o noua problema. Fetita mea pe data de 11 iulie implineste 2 ani ceea ce presupune si revenirea mea la serviciu din concediu crestere ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediul de crestere a copilului adiela_f adiela_f Ma aflu in urmatoarea situatie:urmeaza sa ma intorc la servici din concediu de maternitate de 2 ani, intre timp agentia bancara la care eram angajata s-a ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post ade20063 ade20063 Buna ziua, In data de 14.08.2014 trebuie sa revin la munca dupa incheierea concediului de crestere a copilului, in urma cu doua zile la trimis o instiintare ... (vezi toată discuția)