avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma de insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma de insolventa

O firma a intrat in faliment, iar dreptul de administrare a fost preluat de o firma de insolventa. Am de recuperat salarii de la acea firma, insa firma de insolventa nu are chef sa depuna dosarul la somaj pentru fondul de garantare. Cumpot obliga firma de insolventa sa depuna dosarul, Eu stiu ca sun obligati, dar nu au chef plus nu raspund la telefoane se fac ca ploua si asa mai departe. Cui ma pot adresa pentru a-i obliga sa faca cea ce spune legea
Cel mai recent răspuns: GRECU | GORDE - Avocati , Avocat 17:17, 18 Aprilie 2013
Numai printr-o actiune in instanta ii puteti obliga ...
Buna ziua,
Puteti sa incercati sa faceti o solicitare judecatorului sindic in cadrul dosarului de insolventa al societati in care sa prezentati situatia Dvs. si sa dispuna obligarea administratorului judiciar la realizarea acestei operatiuni.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea dreptului de administrarea patrimoniului a unei firme intrate in insolventa kinder_doina kinder_doina buna dimineata, daca o firma a intrat in insolventa,a fost numit un administrator judiciar,asta nu inseamna ca firmei i se ridicat si dreprul de a.si ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante dididiana dididiana Buna seara, Am lucrat la o companie ce nu si-a achitat obligatiile salariale catre mine si colegii timp de 3 luni. firma a intrat in insolventa iar confirm ... (vezi toată discuția)
Plata preferentiala a salariilor la o societate aflata in insolventa mihaipavel mihaipavel Buna ziua, Am fost angajat la o societate aflata in insolventa pana la 1 martie 2016 si am de incasat de la aceasta salariile restante pentru lunile noiembrie ... (vezi toată discuția)