avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru lovire

cum e mai bine --------sa depun plangerea si cretificatul de la medicina legala pt lovire cu obiect metalic pus pe mana la politia din localitatea mea unde am domiciliu dar aici politia adica 2 politai sau casatorit cu persoane din localitate si au cumnati cumatri afaceri iar individul care ma lovit face parte din asemenea categorie mai ales si prieteni de mese gratare si ma gandesc ca va prelungi cercetarea sau va influenta martorii ca mai fac din astea la tara sau in alta parte la parchet dar as dori sa cerceteze politisti straini nu stiu cum sa fac
Puteţi face cerere de recuzare a persoanelor care efectuează cercetarea penală ,dacă aveţi bănuiala că aceştia vor fi partinitori . Asta dacă decideţi să depuneşi plângere . Art. 54 din codul de procedura penala reglementează procedura de recuzare a organelor de cercetare sau a procurorului, iar cererea se depune fie la organul de cercetare, care o va înainta procurorului, fie direct la procuror.
Aveţi deja certificat medico-legal? câte zile de îngrijiri aveţi?
am certificat de 13- 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier sau infractiune? sarah1985 sarah1985 Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala anatulba anatulba Buna ziua. Ma numesc Ana si am o problema delicata.In ziua de 12.05.2012, am lasat minorii in varsta de 8 respectiv 12 ani la socrii mei acasa pentru 2-3 ... (vezi toată discuția)
Pot introduce actiunea penala direct la procuratura,fara sa astept rezultatul anchetei politiei? lkjh lkjh am fost lovit de x,am certificat medico legal pentru 12 ... 14 zile de ingrijiri medicale ,am facut plingere la politie,pot sa introduc actiunea la procuratura ... (vezi toată discuția)