avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare de posesie

BUNA ziua, ma poate ajuta cineva cu un model "Tulburare de posesie" pentru a fi depusa la Politie ?
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 22:12, 18 Aprilie 2013
Mergeţi la un avocat, relatati cu lux de amănunte problema dvs şi acesta va redacta in k mod temeinic plângerea, da totuşi preferat-o sa o redactati dvs, trebuie sa indicati toate datele dvs, ale făptuitorului, modalitatea în care s au derulat faptele, va mai poate ajuta şi poliţistul de la sector după ce îi relatati fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt telefon gordila2005 gordila2005 am si eu o rugaminte..cum formulez o plangere pentru un furt de telefon ,si alte bunurii,va multumesc (vezi toată discuția)
Cum depun plangere pentru lovire? augustin.bica augustin.bica Buna ziua Doresc sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care am fost victima unei agresiuni.Fapta s-a petrecut in urma cu o luna cand un vecin de ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)