avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii pentru magazin online prin SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii pentru magazin online prin SRL

Buna ziua,

Tocmai mi-am deschis si eu un SRL asociat unic si intr-o prima faza doresc sa fac comert online si intermediere cu produse finisate din lemn.
De ce autorizatii as avea nevoie pentru aceasta activitate si cum pot face rost de ele?
Mentionez ca activitatea o duc de la sediul social al firmei, nu am sediu secundar, nu am angajati si nu voi lucra cu stoc sau depozitare.

Va multumesc!
Gabriel
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 21:50, 15 Mai 2013
aveti nevoie sa autorizati activitatile la sediul social
LaviniaCO a scris:

aveti nevoie sa autorizati activitatile la sediul social

multumesc pentru raspuns. unde si cum pot face asta? si ce activitate trebuie autorizata, de birou sau codul 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet?
mai ma poate ajuta cineva cu un raspuns? multumesc anticipat!
up

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura pentru obtinerea autorizatiilor de functionare a unui srl hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am inteles ca as avea nevoie de urmatoarele autorizatii. 1.autorizatiei de functionare de la primarie (acord exercitii ... (vezi toată discuția)
Aranjamente florale pe comanda Flavia11 Flavia11 Ce forma legală trebuie sa fac daca doresc sa fac aranjamente florale pe comanda,cu sediu la domiciliu meu.fara depozit sau florărie deschisa.care sunt ... (vezi toată discuția)
Pot sa elimin casa de marcat? Lucrix Lucrix Buna ziua, Detin un I.F. si in ultimii ani am facut o schimbare in activitatea pe care o desfasor, de la: activitati de consultanta si intermediere comert ... (vezi toată discuția)