avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... legea 15/2003 privind alocarea terenurilor pt tineri
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

legea 15/2003 privind alocarea terenurilor pt tineri

Buna ziua, am si eu o problema privind legea 15/2003, in urma cu 4 ani am depus dosarul pt obtinerea terenurilor alocate tinerilor iar dosarul a fost aprobat. Am primit tot felul de acte cum ar fii procesul verbal de punere in posesie cu tarlaua, parcela etc. doar ca nu au intarusat terenurile si nu au facut cadastru pe loturi.
Tin sa precizez ca acum este alt primar care afirma ca acele terenuri nu pot fi intarusate din cauza ca nu exista PUZ pe acel teren. Fostul primar afisase pe site-ul primariei acel PUZ care era contestat de noul primar, ba mai mult cand a fost numit primar a anulat fostul PUZ si a inregistrat altul la consiliul judetean in august 2012. Nici pana acum nu se mai aude nimic de acele terenuri iar fiecare primar da vina unul pe altul. Am mai platit si o suma de 1200 RON pt proiectul de casa. In situatia de fata suntem foarte multi tineri aproximativ 300.
Noi tinerii ce putem face? De 4 ani ne mint intruna ca in martie se rezolva problema dar au trecut 4 martii si nimic.
Va multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: revoltatul86 , utilizator 20:05, 23 Aprilie 2013
Chiar nu poate nimeni sa ma ajute cu ceva informatii ?
revoltatul86 a scris:

Buna ziua, am si eu o problema privind legea 15/2003, in urma cu 4 ani am depus dosarul pt obtinerea terenurilor alocate tinerilor iar dosarul a fost aprobat. Am primit tot felul de acte cum ar fii procesul verbal de punere in posesie cu tarlaua, parcela etc. doar ca nu au intarusat terenurile si nu au facut cadastru pe loturi.
Tin sa precizez ca acum este alt primar care afirma ca acele terenuri nu pot fi intarusate din cauza ca nu exista PUZ pe acel teren. Fostul primar afisase pe site-ul primariei acel PUZ care era contestat de noul primar, ba mai mult cand a fost numit primar a anulat fostul PUZ si a inregistrat altul la consiliul judetean in august 2012. Nici pana acum nu se mai aude nimic de acele terenuri iar fiecare primar da vina unul pe altul. Am mai platit si o suma de 1200 RON pt proiectul de casa. In situatia de fata suntem foarte multi tineri aproximativ 300.
Noi tinerii ce putem face? De 4 ani ne mint intruna ca in martie se rezolva problema dar au trecut 4 martii si nimic.
Va multumesc.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cadastru si suprapunere cu vecin care face puz oanapetrica oanapetrica Buna ziua, am si eu o problema cu respingerea unui cadastru deoarece se suprapune cu cel al vecinului , terenul este extravilan. Acum el a inceput procedura de ... (vezi toată discuția)
Proprietate terenuri fminerva fminerva rog respectuos sa/mi raspunda cineva cum pot sa intru in posesia unor terenuri pentru care am hotariri ale comisiei judetene de punere in posesie conf. legii ... (vezi toată discuția)
Înregistrare gresita Nelucernele Nelucernele Am cumpărat doua terenuri in extravilan vecine si nu pot sa fac alipireala lor datorită faptului ca un alt cadastru este peste cadastrul unuia dintre ... (vezi toată discuția)