avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate terenuri

rog respectuos sa/mi raspunda cineva cum pot sa intru in posesia unor terenuri pentru care am hotariri ale comisiei judetene de punere in posesie conf. legii 247/2005, primaria locala raspunzindu/mi ca am fost pus deja in posesia acestor terenuri conform legii 18, iar comisia judeteana de punere in posesie ca acestea sunt valabile.EVENTUAL CUM POT INTRA IN POSESIA ACESTOR TERENURI PE VECHIUL AMPLASAMENT AVIND IN VEDERE CA IN HOTARIRILE MENTIONATE SUNT TRECUT IN ANEXA NR. 3. CUM POT DOVEDI VECHIUL AMPLSAMENT IN AFARA REGISTRULUI AGRICOL CARE NU MENTIONEAZA TARLAUA , PARCELA ?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 18:52, 6 Ianuarie 2011
Faceti cadastru, ocazie cu care veti face si delimitarile de vecinatate.S=ar putea sa aveti surpriza neplacuta sa va suprapuneti cu alte retrocedari si atunci va trebui sa faceti niste procese care sunt groaznice.
baloi gica a scris:

Faceti cadastru, ocazie cu care veti face si delimitarile de vecinatate.S=ar putea sa aveti surpriza neplacuta sa va suprapuneti cu alte retrocedari si atunci va trebui sa faceti niste procese care sunt groaznice.

Dupa cadastru inscrieti in CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in titlu de proprietate agromav agromav arenda cca 100 hectare,in tarlaua x,parcela y sunt 2 proprietari cu acte in regula(adica,in tarlaua x,parcela 1,o persoana cu suprafata de 0.50 ha,si alta ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila legea 247- amplasament ocupat bukinst bukinst In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)