avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită HOTARARE IREVOCABILA LEGEA 247- amplasament ocupat
Discuție deschisă în Executare silită

HOTARARE IREVOCABILA LEGEA 247- amplasament ocupat

In urma unui proces finalizat la Legea 247 printr-o sentinta irevocabila mi s-a stabilit dreptul de a mi se reconstitui o suprafata de 10 ha teren arabil. Dupa investirea cu formula executorie se constata ca amplasamentul ce a apartinut autotului nostru a fost dat altor persoane in baza legii 18/91 existand pentru unele suprafete adeverinte, iar pentru altele titluri de proprietate. Alte terenuri nu mai exista disponibile in localitatea respectiva.
Cum se rezolva acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Anna63 , utilizator 14:07, 5 August 2009
Simplu. Solicitati in instanta anularea tuturor titlurilor de proprietate eliberate de catre primaria respectiva pe terenul dvs!
Anexati in instanta hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila si veti castiga 100% .
Dupa anularea tuturor titlurilor de proprietate solicitati primariei eliberarea unui nou titlu pe numele dvs !:D
SUCCES!
MIHAI GRIGORE a scris:

Simplu. Solicitati in instanta anularea tuturor titlurilor de proprietate eliberate de catre primaria respectiva pe terenul dvs!
Anexati in instanta hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila si veti castiga 100% .
Dupa anularea tuturor titlurilor de proprietate solicitati primariei eliberarea unui nou titlu pe numele dvs !:D
SUCCES!

Primaria a spus ca punerea in posesie a unor cetateni pe cele 10 ha ale autorului nostru este legala intrucat terenurie acestora au intrat sub luciul de apa al unui lac de acumulare iar punerea in posesie a fost facuta in anii 90 deci ar fi un fel de " autoritate de lucru judecat" deja.
In aceasta situatie este posibila atacarea in instanta a respectivelor titluri _
Nu va mai luati dupa ce spune primaria....autoritate de lucru judecat! HA HA HA! Dumneavostra ce ati vrea ?Sa recunoasca ca le-au dat ilegal cata vreme erau revendicate de adevaratul proprietar? Se apara si ei cum pot...oricum nu are importanta ce spun! Instanta este cea care decide cine are titlul de proprietate cel mai vechi! Iar in cazul de fata dumneavoastra sunteti acea persoana!
SUCCES!=D>
Cred ca sentinta la care faceti referire nu decide sa vi se reconstituie 10 ha teren arabil pe vechiul amplasament ! Pentru ca in acest caz ,ar fi trebuit sa decida si anularea titlurilor de proprietate deja emise pe vechiul amplasament. .Depuneti S.C. cu cerere scrisa de punere in exeutare la Comisia locala. Aceasta va solicita Comisiei judetene teren fie de la alte comune care au disponibil fie de la A.D.S.
Daca totusi doriti vechiul amplasament si puteti dovedi cu acte de proprietate de unde sa reiasa unde este acesta si care sunt vecinatatile va puteti adresa instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa punere in posesie l 18 romeoproiectare romeoproiectare Buna ziua ! Vin cu rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii. Am cumparat in 2010 suprafata de 2300 mp teren cu care m-am intabulat in C.F. ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren pe vechiul amplasament Cateanu_Livia Cateanu_Livia Buna ziua, Am mostenit un teren in suprafata de 33 ha(arabil+pasune+tufaris) care in 1945 a fost trecut asupra Statului. In 1998 am depus cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 247 / sentinta irevocabila -imposibilitatea reconstituirii pe amplasamentul original ? bukinst bukinst Un mostenitor a castigat in instanta o suprafata mai mare de teren ce a apartinut autorului sau si intentioneaza sa doneze acest teren Mitropoliei Moldovei ... (vezi toată discuția)