avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa judiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa judiciara

in instanta la succesiunea mamei mele sora mea a pus o valoare mica la casa 11000 ron dar valoarea de piata este 100000 ron si spune in una din intimpinari ca este dispusa sa ne dea sulta mie si fratelui meu 25000ron la fiecare atunci instanta ar trebui sa/i puna in vedere sa timbreze la valoarea de 75000 ron sau sa cer eu acest lucru intrucit eu dupa aceea cind voi cere sa se puna casa la valoare reala sa platesc taxa de timbru de la 75000 la 100000.Astept pareri .Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
codin12, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire cind unul din mostenitori refuza costintanase_ro costintanase_ro Buna seara: Am citeva intrebari care sper sa pot fi lamurite. Dupa decesul mamei, am mostenit un apartament cu doua camere. Mostenitorii legali sint eu, ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma va rog in privinta sultei, in cazul contractului de schimb !! andrada2010 andrada2010 Buna seara, in urma succesiunii de pe urma mamei, ne-a ramas mie, surorii mele si tatalui nostru , 2 case . Zilele acestea dorim sa facem partajul voluntar, in ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil sorin_miu_tm sorin_miu_tm buna ziua, anul trecut la succesiunea casei parintesti am platit impreuna cu fratele meu 4000 ron , casa cu terenul fiind evaluata la 100000 euro. Fratele ... (vezi toată discuția)