Am intampinat o problema legata de incheierea unui contract cu un hotel (pentru servicii de cazare). In contractul primit de la ei, se mentioneaza faptul ca hotelul respectiv se afla in insolventa si este reprezentat de o alta firma. Este legal sa inchei un contract cu ei in aceasta situatie? va multumesc anticipat!
probabil ca firma cu care vi s-a sugerat incheierea contractului asigura managementul/administrarea hotelului. Un raspuns ferm si sigur nu puteti avea in forum intrucat trebuie stiut in ce stadiu de insolventa se afla firma ce detine hotelul. ce s-a dispus si incuviintat de judecatorul sindic referitor la administrare/management a firmei pe care o suspectati dvs.
Exista probabilitatea ca societatea care are hotelul in patrimoniu sa fie reprezentată prin administratorul judiciar. Ce forma de organizare are cel care reprezinta hotelul? Nu este necesar sa ne spuneti denumirea (de altfel nici nu este voie să se posteze în forum denumiri de societăţi), ci doar initialele formei de organizare, spre exemplu SPRL, CII, IURL etc.
Partener in sprl
costi_81
buna ziua, mi s-a propus sa fiu partener intr-un sprl, cu 1 %.
ce as avea de pierdut si ce de castigat? nu as vrea sa \"ma bag\" in ceva si apoi sa am ... (vezi toată discuția)