avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contract cu o firma aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contract cu o firma aflata in insolventa

Buna ziua,

Am intampinat o problema legata de incheierea unui contract cu un hotel (pentru servicii de cazare). In contractul primit de la ei, se mentioneaza faptul ca hotelul respectiv se afla in insolventa si este reprezentat de o alta firma. Este legal sa inchei un contract cu ei in aceasta situatie? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:39, 20 Aprilie 2013
probabil ca firma cu care vi s-a sugerat incheierea contractului asigura managementul/administrarea hotelului. Un raspuns ferm si sigur nu puteti avea in forum intrucat trebuie stiut in ce stadiu de insolventa se afla firma ce detine hotelul. ce s-a dispus si incuviintat de judecatorul sindic referitor la administrare/management a firmei pe care o suspectati dvs.
Exista probabilitatea ca societatea care are hotelul in patrimoniu sa fie reprezentată prin administratorul judiciar. Ce forma de organizare are cel care reprezinta hotelul? Nu este necesar sa ne spuneti denumirea (de altfel nici nu este voie să se posteze în forum denumiri de societăţi), ci doar initialele formei de organizare, spre exemplu SPRL, CII, IURL etc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
Lucian Huzum, Consilier juridic
va multumesc pentru raspuns! Firma care a preluat hotelul este SPRL.
este in regula atunci.
Va multumesc! Imi puteti spune care este legea unde pot citi mai multe informatii?

Alte discuții în legătură

Partener in sprl costi_81 costi_81 buna ziua, mi s-a propus sa fiu partener intr-un sprl, cu 1 %. ce as avea de pierdut si ce de castigat? nu as vrea sa \"ma bag\" in ceva si apoi sa am ... (vezi toată discuția)
Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)
Calitatea de reprezentant conventional a consilierului juridic si a avocatului in dosarele de insolventa bossman bossman Problema: Poate consilierul juridic sau avocatul [b]care nu sunt si practicieni [/b]in insolventa, sa prezinte in fata sindicului rapoartele prevazute de ... (vezi toată discuția)