avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Compania de apa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Compania de apa

Compania de apa a incheiat contractul pentru Masterplanul de apa si canal.
Cand au inceput lucrarile au observat ca exista o serie de lucrari similare care nu au fost prinse in contract.
Au facut o adresa autoritatii locale prin care cer ca autoritatea locala sa prinda in buget sumele necesare si demararea procedurilor pentru lucrarile suplimentare.
Avind in vedere ca acest contract este al companiei de apa si obtinul prin POS Mediu, va rog sa mi spuneti a cui este datoria pentru finantarea lucrarilor suplimentare ,,uitate sa fie prinse in SF" (bransamente), si daca autoritatea locala ar proceda corect pentru a a demara procedurile pentru lucrari suplimentare (racorduri) tinind cont ca lucrarea este a Companiei de Apa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 1ppp , utilizator 09:48, 10 Mai 2013
din punctul meu de vedere nu se aplica art 122 lit i). nu este nicio circumstanta imprevizibila ca sa justifice aplicarea negocierii. doar daca isi asuma cineva responsabilitatea sa spuna ca acele lucrari nu pot fi facute decat de executantul actual puteti aplica 122 lit b). dar din practica va spun ca nu-si asuma nimeni riscul de a spune asa ceva.

Cum procedez?
Compania de apa ne spune sa demaram procedurile de achizitie pentru racordurile de apa si canal uitate de ei sa fie prinse in proiect.
Daca am tine noi licitatia va castiga cu siguranta alta firma, cum facem cu garantia lucrarilor si multe altele.
Acest masterplan este finantat din fondurr europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari suplimentare Ema2013 Ema2013 In urma procedurii de achizitie ]cerere de oferte, autoritatea contractanta a incheiat un contract de lucrari - modernizare strazi comunale, in valoare de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie belakompot belakompot Buna ziua, Daca un operator de apa-canal realizeaza o investitie majora finantata (partial) din fonduri europene, fonduri de la bugetul de stat, fonduri de ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale SEHRAZAT SEHRAZAT Urmare incheierii unui contract de lucrari din surse de finantare europene si contributie proprie din buget local,au aparut ulterior lucrari suplimentare ... (vezi toată discuția)