avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Livrare marfa magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Livrare marfa magazin online

cum se procedeaza la incasearea de bani cash dupa livrarea unui colet la o persoana fizica la adresa acestuia. cand se rupe bonul fiscal si de ce casa de marcat este nevoie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:16, 21 Aprilie 2013
Nu folositi casa de marcat.
Cand livrati coletul cu produsele comandate completati factura, scrieti pe ea "plata ramburs" si o puneti si pe ea in pachet.
Cand primeste clientul coletul de la firma de curierat plateste si primeste de la firma chitanta/factura cu cheltuielile de transport daca e cazul.
Apoi firma va da dumneavoastra banii in numerar/cont bancar si atunci inchideti soldul la factura emisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)
Comert la distanta - contabilitate just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! As dori sa trimit un pachet de la firma la particular, cu ramburs, iar valoarea incasata sa fie exact valoarea marfii. Cum trebuie procedat in ... (vezi toată discuția)
Factura fara chitanta mariana1955 mariana1955 Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea \" factura circula fara chitanta de ... (vezi toată discuția)