avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Societate din Romania cu cod TVA din Marea Britanie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Societate din Romania cu cod TVA din Marea Britanie

Buna ziua,

Un SRL din Romania, inregistrata in scopuri TVA precum si in ROI, a aplicat pentru obtinerea codului TVA in Marea Britanie pentru a putea tine stoc de consignatie in Marea Britanie.

Intrebarea mea este - care ar fi alte avantaje de care societatea din Romania ar putea beneficia folosind codul TVA din Marea Britanie?

Spre exemplu, ar fi posibil de folosit acest cod pentru achizitia de bunuri si servicii in Romania, respectiv primind o factura ce nu include TVA (taxarea inversa)?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Wieslaw , utilizator 12:13, 22 Aprilie 2013
Poate achizitiona bunuri din Romania cu codul fiscal strain, doar daca face dovada ca marfa cumparata a fost transportata si valorificata in strainatate.
Monica, multumesc.

Ce spuneti si de servicii? Firma din Romania consuma servicii de depozitare la o companie la fel din Romania. E posibil de folosit codul TVA din Marea Britanie pentru facturare fara TVA?
Ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
Wieslaw, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa la alimente ginan ginan Stimati Domni, Poate ma ajuta cineva in a lua o decizie : am constituit in aceasta saptamana o I.I. pt. un mic magazin cu legume fructe ( gen bacanie) , in ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva cu taxare inversa portocala142002 portocala142002 Buna ziua!Tocmai mi-am depus dosarul pentru infiintarea unui PFA si acum nu stiu ce si cum sa fac privind tva`ul..Eu marfa o achizitionez din UE ..din afara ... (vezi toată discuția)
Tva pentru livrare indirecta marea britanie Nicolaiescu Nicolaiescu Buna ziua, Am o intrebare si voi fi recunoscator daca ma puteti ajuta. O companie din Romania cu numar TVA, cumpara marfa de la o companie cu numar TVA din ... (vezi toată discuția)