avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vreau sa imi dau demisia din postul de administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vreau sa imi dau demisia din postul de administrator

am 40% actiuni si fct de administrator. Cedez toate partile mele fara nici o problema. Celalalt partener refuza orice dialog cu mine, el avand toate documentele. CUm pot rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: marillion , utilizator 16:59, 27 Septembrie 2005
Ar trebui postat la "societăti comerciale".
"actiuni" nu se potriveste cu "Celalalt partener".
daca sunteti o societate pe actiuni este una iar daca este una de persoane e mai neplacut, pentru ca nu puteti vinde partile sociale fara acordul asociatului dvoastra.
Problema o rezolvi foarte simplu daca o expui corect ceea ce nu este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi dau demisia din functia de administrator am 40% actiuni si fct de administrator intr-un SRL. Cedez toate partile mele fara nici o problema. Celalalt partener refuza orice dialog cu mine, el avand ... (vezi toată discuția)
Scoatere asociar din societate mihpop mihpop Sunt asociata la un SRL, eu cu 60% si celalat cu 40%. detin functia de administrator. Societatea a fost infiintata la data de 13 martie 2007, iar pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Asociati cu parti sociale egale nu se inteleg dennisnic dennisnic detin 50%parti sociale intr-o societate comerciala la care sunt si administrator . Celelalte 50% sunt detinute de un alt asociat . Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)