avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - autorizatie de la primarie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - autorizatie de la primarie

As mai avea o intrebare,dupa ce am declarat punctul de lucru laRC si laDGFP mai imi trbuie si autorizatie de la primaria localitati unde se afla punctul de lucru
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:57, 21 Aprilie 2013
Da. Primaria va da aviz de functionare pentru respectivul punct de lucru.
Cerere pentru eliberarea avizului de funcţionare – formular tip pe care o aveti la adresa de jos;

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Si in cazul in care punctul de lucru functioneaza fara autorizatia de la primarie care ar fi consecintele va multumesc

Este posibil ca primaria sa nu-mi elibereze autorizatia de functionare a punctului de lucru daca am toate avizele?

Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2013
george-neagu, moderator
Veti fi sanctionat contraventional de politia locala!
Asta se obtine la inceputul functionarii/apoi se vizeaza anual pana la 31 martie.
Pai e posibil sa vina ei in control prin zona si e de rau daca va descopera fara/amenda.
In principiu nu ar avea de ce sa nu vi se dea avizul de functionare. Daca aveti o astfel de situatie, va rog sa o detaliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent.. o informatie,va rog ... pentru avizare orar, racordare apa obligatorie pentru atelier tamplarie? romebrandas romebrandas buna seara am o problema cu primaria din sat unde am punctul de lucru dupa ce am asteptat 5 luni dupa autorizatia de mediu inca o noua piedica am un atelier ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate, marire capital social acnaA acnaA Am un s.r.l infintat in2008 nu am functionat pe ea pana in iunie 2011 cand am reusit sa deschid un punct de lucru ....in schimb mi-a venit de plata un impozit ... (vezi toată discuția)