avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare soft
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare soft

La expirarea contractului de leasing operational am primit gratuit dreptul de folosinta (licenta) asupra unui program soft.
Cum inregistrez in contabilitate licenta?
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 15:42, 27 Aprilie 2013
Fiind vorba despre o imobilizare necorporala,primita cu titlu gratuit,o inregistrati astfel :
208 = 4753. Lunar,pe perioada de valabilitate,inregistrati amortizarea : 6811=2808.
Amortizarea licentei a fost inregistrata de furnizorul leasingului operational. La terminarea leasingului operational am primit cu titlu gratuit dreptul de a folosi aceasta licenta (soft), nu exista valoare reziduala. Va rog si alte pareri, cum pot inregistra aceasta "gratuitate" a dreptului de folosinta, la finalul leasingului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inreg contabile iclaudia19 iclaudia19 buna seara, cum inregistrez achizitionarea unui calculator cu valoare de 2000lei , o licenta xp 500lei si un program de contabilitate de 3000 lei? este ... (vezi toată discuția)
Inregistrare soft Silvia Dumitru Silvia Dumitru Cum inregistrez in contabilitate (in ce conturi) o achizitie de soft in valoare de 27628.96 lei .Cum se face amortizarea? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)