Ma confrunt cu o mica MARE problema..dupa 8 ani cei de la [EDIT = o firma] mi-au trimis o notificare cum ca repartitoarele folosite de mine [8 ani] nu sunt achitate :))).
Pe vremea cand s-au pus aceste repartitoare exista o administratora a blocului..care in timp s-a dovedit ca fugea cu banii si nu platea darile.. noi platind aceste repartitoare prin intretinere.
As dori sa stiu ce pot sa fac pentru ca nu vreau sa mai platesc inca 700 ron pentru un lucru deja platit + plus ca nu inteleg de ce celor de la [EDIT = firma] le-a luat 8 ani "sa-si dea seama". Dupa ce vechea administratora a fost data afara, data in judecata..bla bla.. noul administrator ne-a asigurat ca dosarele ptr [EDIT = firma] erau ok, achitate.
Daca a mai patit cineva ceva de genul..as dori un sfat. Eu oricum maine ma duc la ei la sediu sa depun o notificare, ceva..
Aspectele precizate de dvs sunt distincte ,respectiv notificare cum ca repartitoarele folosite de mine [8 ani] nu sunt achitatevs administratora a blocului..care in timp s-a dovedit ca fugea cu banii si nu platea darile.
Daca dvs detineti cjitantele justificative,puteti demonstra ca ati achitat integral cotele individuale de intretinere, respectiv inclusiv c/v repartitoare de cost
Am gasit doar cateva chitante... [partea proasta este ca in acesti 8 ani am renovat si am cam aruncat hortogaraia veche]... chitante din care nu reiese ca in intretinere a fost bagata si rata pentru repartitoare. Nu stiu cat este de relevant pentru ei avand in vedere ca sunt cu intretinerea la zi, deci au fost platite. Eu nu inteleg de ce dupa 8 ani de citit repartitoare s-au trezit tocmai acum ca nu sunt platite..pai cum au oferit ei acest serviciu si cum au emis facturile de caldura daca nu erau ok. Si cum spuneam..cand noul administrator a preluat treaba..a rezolvat el problemele cu facturile restante ale blocului.. de ce nu au zis atunci ceva? De ce acum? De ce asa tarziu ?Nu sunt 8 luni sunt 8 ani :) Oricum o sesizare voi depune..
Bun,nu mai detineti dvs chitantele
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa dispuna eliberarea de copii ale chitantelor prin care dvs urmeaza sa dovediti ca ati achitat lunar cotele individuale de intretinere
Solicitati oficial presedintelui de asociatie de proprietari copie dupa fisa apartamentului ,fisa in care sunt inregistrate succesiv si cronologic numarul chitantelor cu care ati achitat lunar cotele de intretinere
Cred ca glumiti @ynocentta!
Copii de pe chitantele de acum 8 ani?
Cine sta sa caute prin arhiva care cine stie pe unde zace?
Plus de asta ca pana acum se prescria si mama repartitoarelor... adica datoria la firma.
Oricine, in aceasta situatie, pune singura intrebare de bun-simt: n-au fost achitate timp de 8 ani si acum veniti sa spuneti? Pana-acum ce-ati pazit?
Firma cu pricina n-ar fi lasat repartitoarele pe calorifere nici macar 1 an, daca n-ar fi fost platite, daramite 8 ani.
Si-au pierdut baza de date sau documentele si acum incearca marea cu degetul.
Dar proprietarul are cumva vreun contract cu firma de repartitoare?
Intr-un asemenea contract se prevad obligatiile partilor, termenul de plata..., clauze, durata contractului.
Cititi contractul cu firma si vedeti daca dumneavoastra proprietar aveti obligatia platii direct catre firma sau prin asociatie, daca sunt prevederi acolo in cazul cand proprietarul nu plateste o luna, doua sau noua...
Daca nu-i contract, nu-i obligatie!