avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare neachitate (?!)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare neachitate (?!)

Buna ziua,

Ma confrunt cu o mica MARE problema..dupa 8 ani cei de la [EDIT = o firma] mi-au trimis o notificare cum ca repartitoarele folosite de mine [8 ani] nu sunt achitate :))).

Pe vremea cand s-au pus aceste repartitoare exista o administratora a blocului..care in timp s-a dovedit ca fugea cu banii si nu platea darile.. noi platind aceste repartitoare prin intretinere.

As dori sa stiu ce pot sa fac pentru ca nu vreau sa mai platesc inca 700 ron pentru un lucru deja platit + plus ca nu inteleg de ce celor de la [EDIT = firma] le-a luat 8 ani "sa-si dea seama". Dupa ce vechea administratora a fost data afara, data in judecata..bla bla.. noul administrator ne-a asigurat ca dosarele ptr [EDIT = firma] erau ok, achitate.

Daca a mai patit cineva ceva de genul..as dori un sfat. Eu oricum maine ma duc la ei la sediu sa depun o notificare, ceva..

Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2013
elga50, moderator
Nu exista contract direct intre mine si firma. Contractul s-a facut prin asociatie..asociatia a incheiat cu ei un contract si eu am platit asociatiei repartitoarele si ea mai departe s-a descurcat cu ei. Cand le-am spus la telefon ca nu este normal ce se intampla.. au zis : stim !!! :)))))))))))))

Ideea este ca imi baga caldura in intretinere calculata la pausal.. si am refuzat sa platesc intretinerea, dar d-na administrator sustine ca nu poate sa-mi calculeze intretinerea fara caldura. O intreaga poveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de repartitoare Kalynda Kalynda Vreau sa dau in judecata firma [editat] SA, cea cu repartitoarele, pt calcularea unor sume mai mult decat exorbitante reprezentand costurile energiei termice ... (vezi toată discuția)
Repartitoare de costuri pentru caldura katrin katrin Au fost montate repartitoare pentru caldura pentru toate apartamentele sau spatiile cu alta destinatie inca de la construirea condominiului. Este normal ca ... (vezi toată discuția)
Cai de atac calcul intretinere abuziv EOSDA EOSDA Buna ziua! Am schimbat caloriferele in apartament in luna noiembrie, notificand in prealabil in scris asociatia si cerandu-le sa contacteze firma care a montat ... (vezi toată discuția)