avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp de electrificare pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp de electrificare pe teren

Daca pe terenul pe care vreau sa il cumpar se afla un stalp de inalta tensiune, care sunt restrictiile la constructie (distanta minima pe care trebuie sa o las libara intre stalp si constructie)?
Cine stabileste acest lucru? Act normativ, consiliul local, Electrica?
Va multzumesc.
Sunt si eu interesat de aceasta problema. Daca a fost cineva in situatia asta cum a rezolvat?
Am avut si eu o problema de genul acesta. Trebuie intrebat la Electrica ce distanta esti obligat sa lasi de la stalp, sub fire nu poti construi cladiri, doar parcare. Am inteles ca ar mai trebui si ceva aprobari de la pompieri.
Succes!
Din cate stiu eu trebuie sa ceri autoritatii locale sa iti elibereze un certificat de urbanism..unde sunt prevazute toate restrictiile din zona..si toate avizele de care ai nevoie pentru a putea construi...presupune o vizita prealabila la un arhitect

florina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Enel are stalpi de inalta tensiune pe terenul meu- pot construi ? teo_dor teo_dor Doresc sa ridic o casa pe un teren al socrului meu, dar pe care sunt amplasati stalpi de inalta tensiune. Cu putin timp in urma s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Distanta legala pentru construirea unei case dianacrisan dianacrisan Buna ziua, va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Vrem sa ne construim o casa si curtea este stramta in latime, iar intre casa pe care vrem ... (vezi toată discuția)
Caut un teren care să se încadreze în bugetul meu dar ce am găsit e teren agricol, însă într-o zonă în continuă dezvoltare. ce părere aveți, se poate construi? Andreea cip Andreea cip Buna seara..caut urgent un spatiu sa incep o casa si am gasit..pentru bugetul meu..dar am citit pe net si se poate sa nu pot construi..terenul este ... (vezi toată discuția)