avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - societate recuperatoare
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - societate recuperatoare

am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa platesc luna in curs nu mi a u mai luat bani ca ma vindusetra unei firme am intrebat de ce nu mau anuntat si pe mine nu miau raspuns la un interval de timp am fost sunat de firma si am facut o intelegere cu ei de 200e lunar defapt ei au vrut chiar daca eu le am spus ca nu am de unde sa platesc am platit o perioada si la fel nu am mai putut sa platesc am semnat un nou angajament de o suta de euro dar nu am mai reusit sa platesc decit o perioada am sunat pt o reesalonare si mi sa spus ca de la 48000 sa ajuns la 84000 am ajuns la o intelegere verbala cu ei sa platesc 200 roni pe lunadarsurpriza am primit de la asa zisa ececutoare silita sa platesc in tro zi toata suma daca nu o sa fiu executat silit mentionez ca banca cind mia incasat cei 850 e deja ma vindusera l iar acum bomba este ca am fost invatrat de avocata mea sa platesc in contu de la banca sa vedem este inchis sau nu din moment ce mau vindut si surpriza este ca contul este deschis iar banca mia incasat bani este corect ce fac?
nu nu este corect de ce mi au luat bani daca ma u vindut intreebarea mea este normal ca un executor judecatoresc sa emita o notificare ca o sa fiu executat silit semnata de firma si nu de el personal ? pot fi executat silit fara sa fiu chemat in instanta ? se pare ca sunt niste magarii la mijloc multumesc astept un raspuns

[ editat de moderator- va rog sa cititi regulamentul de postare in forum si sa nu mai mentionati in postarile dvs numele societatilor implicate, multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:14, 23 Aprilie 2013
Poi si atunci de ce nu l-au luat daca aveau putere?

Asta ma mira ,sta ani de zile sa se roage sa isi recupereze banii cand pot venii cu executarea .Eu nu cred asa ceva ca pot ei asa usor sa ia o casa care nu este ipotecata la credit .Sa ajungi cu ei in judecata da ai sanse.
Am vazut cazuri si la stiri si pe net cand au facut executare silita la imobil darrr la credite cu ipoteca imobiliara nu la cele de nevoi personale.

Asta este parerea mea ,fara suparare :)

Am explicat aici prin ce am trecut si noi ,ca lumea sa nu se inbolnaveasca ,sa fie stresata ,cu nervii la pamant,sa stea ca aoleo vin maine si imi ia casa maine din cauza abuzului pe care il fac firmele de la recuperari .
Sunt oameni care acum au probleme financiare ,viata vede-ti ca este grea ,muncim o luna pe 10 milioane si face-m in 2 ore cumparaturi ,mancare ,detergenti etc si cheltuim 5-6 mil si nu pe fitze ,strictul necesar in casa si mancare si multe altele care s-au scumpit iar salariile au ramas pe loc ..

In 2006-2008 cand se faceau credite ne permite-am dar acum cand toate preturile au luat-o raza cum sa facem fata .iar bancile nu inteleg ca ar fii putut castiga mult m-ai muti bani micsorand ratele si crescand perioada de creditare +1-2 ani de plata bonus de comun acord pt faptul ca te-au inteles,dar vad ca prefera sa aibe milioane de restantieri la credite .
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
badboy20cm, utilizator
badboy20cm a scris:

Poi si atunci de ce nu l-au luat daca aveau putere?




Ca atunci cand o vor face sa aiba mai multi bani de recuperat. In timp ce mama plateste cate putin din pensie, datoria creste.


damaschin a scris:

problema este ca am casa pe numele meu chiar daca nu am girat cu ea mie tot mie frica?



Chiar ar trebui sa va fie, pana cand vor ajunge la executarea silita a imobilului e doar chestiune de timp. Datoria e prea mare pentru a accepta sa si-o recupereze din salariul dvs.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amentintari din partea bancii cu executarea silita ! badboy20cm badboy20cm :((nu stiu cum sa o mai ajut pe mama care are vreo 11 credite ,inainte sa creasca euro,dobanzile si sa vina criza ,cu acelasi salariu le facea fatza la aceste ... (vezi toată discuția)
Credite bancare VanAlexander VanAlexander Buna ziua, numele meu este Alexandru ,am 22 de ani si sunt din Petrosani,acum 2 ani am facut o descoperire de card pe vremea cand lucram de 25 de milioane ... (vezi toată discuția)