avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amentintari din partea bancii cu executarea silita !
Discuție deschisă în Executare silită

Amentintari din partea bancii cu executarea silita !

:((nu stiu cum sa o mai ajut pe mama care are vreo 11 credite ,inainte sa creasca euro,dobanzile si sa vina criza ,cu acelasi salariu le facea fatza la aceste credite .

Acum salariu e acelasi dar de la toate bancile pus cate putin in plus sa mai facut cum s-ar zice inca vreo 2 rate ,de unde sa le mai achite ,
PRoblema este ca a ramas restanta la credite dar nu cu multe luni ,maxim 2 luni ,pt ca nu mai achita la un credit ca sa puna la altul si uite asa ramanea neachitat o luna un credit.
Acum o banca a pasat debitul datorat catre o firma de recuperat creante ,si ne tot ameninta cu executare silita .si ca trebuie sa achitam suma datorata toata nu in rate si total ,,poi ei nu sunt constienti ca daca nu am avut sa dam in rate de unde dam noi tot , nici nu vor sa inteleaga si sa ajungem la o solutie cum au facut si alte banci care au micsorat rata la jumate si au marit perioada cu 1=2 ani .
In cele din urma nu stiu ce a vb mama cu ei si a dat 4 milioane intro luna si au zis ca vad ei mai departe ,dar acum iar au inceput sa ameninte cu executarea silita ,mama nu a girat cu niimic ,pe numele ei nu exista bunuri ,casa este pe numele ei dar si mai sunt si alti proprietari pe casa.
Chiar o tin pe=a lor buna ca executa ,eu nu ma las ma judec cu ei si ii omor daca vin la usa mea ,iau un topor ii dau in cap si scap de tot .
Nu vor sa inteleaga ca nu am de unde sa dau ,sa faca oprire pe salariu dar nu stiu ce naiba o sa opreasca ca mai sunt si restul de 10 banci care trebuie sa ia si ei partea lor ,
Ori vrea sa scoata de la astia care asa cu 1-2 luni intarziere care tot platesc macar ,,sa mai astupe din datorii din cauza la aia care nu achita chiar deloc ca sunt in somaj si fara servici

O indrumare ,o idee ceva sa stau cat de cat linistit cu executarea lor silita ,daca eu am dorinta de a achita cu putinul care il am
Cel mai recent răspuns: shadow_figure , utilizator 08:46, 30 Octombrie 2009
nu se vine asa usor cu o executare silita stati linistit, trebuie sa existe un proces, trebuie sa fie o restanta cu o suma importanta nu cateva milioane. incercati o discutie cu aceasta banca, pentru ca mai toti au fost ceva mai indulgenti anul acesta. va sfatuiesc sa trimiteti cu confirmare de primire prin posta o adresa prin care cereti o amanare la plata in acest fel nu au cum sa va dea in judecata, pentru ca din aceasta adresa se observa intentia dvs de a achita si imposibilitateaa temporara de plata, ce serveste ca mijloc de proba la un eventual proces.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator
Multumesc ,atunci pasi urmatori astia sunt
Nu va fi niciun proces. Contractul de credit este titlu executoriu. El trebuie doar investit cu formula executorie. Ca sa nu aiba ce sa execute ar trebui ca mama sa va vanda cota sa parte de proprietate, cat mai repede si sa delcare in contractul de vanzare-cumparare ca i-ati platit pretul ( pe care evident sa nu-l platiti).
Dacs nu mai poate plati ratele, suma maxima poprita, pentru mai multe datorii, va fi de 1/ 2 din salariu. Este maximul ce vor obtine.
nici macar investirea cu formula executorie nu e necesara, ci doar incuviintarea executarii, dupa care pot trece la "treaba" daca nu sunt intelegatori
:"> Vroiam sa spun incuviintarea executarii silite... evident ca fiind titlu executoriu nu trebuie investit :)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu serby30 serby30 sunt creditor intr-un dosar de executare silita avand ca obiect recuperarea unei sume de bani. debitorul, salariat, sustine ca are rate la banca in ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)