:((nu stiu cum sa o mai ajut pe mama care are vreo 11 credite ,inainte sa creasca euro,dobanzile si sa vina criza ,cu acelasi salariu le facea fatza la aceste credite .
Acum salariu e acelasi dar de la toate bancile pus cate putin in plus sa mai facut cum s-ar zice inca vreo 2 rate ,de unde sa le mai achite ,
PRoblema este ca a ramas restanta la credite dar nu cu multe luni ,maxim 2 luni ,pt ca nu mai achita la un credit ca sa puna la altul si uite asa ramanea neachitat o luna un credit.
Acum o banca a pasat debitul datorat catre o firma de recuperat creante ,si ne tot ameninta cu executare silita .si ca trebuie sa achitam suma datorata toata nu in rate si total ,,poi ei nu sunt constienti ca daca nu am avut sa dam in rate de unde dam noi tot , nici nu vor sa inteleaga si sa ajungem la o solutie cum au facut si alte banci care au micsorat rata la jumate si au marit perioada cu 1=2 ani .
In cele din urma nu stiu ce a vb mama cu ei si a dat 4 milioane intro luna si au zis ca vad ei mai departe ,dar acum iar au inceput sa ameninte cu executarea silita ,mama nu a girat cu niimic ,pe numele ei nu exista bunuri ,casa este pe numele ei dar si mai sunt si alti proprietari pe casa.
Chiar o tin pe=a lor buna ca executa ,eu nu ma las ma judec cu ei si ii omor daca vin la usa mea ,iau un topor ii dau in cap si scap de tot .
Nu vor sa inteleaga ca nu am de unde sa dau ,sa faca oprire pe salariu dar nu stiu ce naiba o sa opreasca ca mai sunt si restul de 10 banci care trebuie sa ia si ei partea lor ,
Ori vrea sa scoata de la astia care asa cu 1-2 luni intarziere care tot platesc macar ,,sa mai astupe din datorii din cauza la aia care nu achita chiar deloc ca sunt in somaj si fara servici
O indrumare ,o idee ceva sa stau cat de cat linistit cu executarea lor silita ,daca eu am dorinta de a achita cu putinul care il am
Cel mai recent răspuns:
shadow_figure , utilizator
08:46, 30 Octombrie 2009