avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- masina ridicata pt ultimele doua ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- masina ridicata pt ultimele doua luni de contract neplatite

am avut un leasing pt o masina , perioada 5 ani, in ultimul an primeam facturi de penalitati pt plata intarziata, arhivare documente , etc. nu am vrut sa platesc aceste penalitati intrucat erau deja trecute in facturile curente, .. m-am trezit inainte de 2 luni de a termina leasingul cu masina luata, fara aviz, si fara a trimite un proces verbal cu martori.. in masina erau si obiecte personale, documente firma etc.... masina a fost pusa in vanzare inainte de a fi expirat termenul lòeasingului deci exact in momentul cand au luat masina,,,, de fapt cred ca a fost un abuz sau furt.. masina a fost deja vanduta iar nici dupa 6 luni nu am primit nici o hartie in care sa rezulte ca masina a fost luata din motive ..... si sa imi predea obiectele personale. intrebarea mnea este e posibil sa platesc o masin a apropae 5 ani si sa ma trezesc fara ea , si nici macar instiintata... eu nici macar nu eram in tara.... ce se poate face??? chiar traim intr-o tara de hoti si profitori..... vorbim de lege dar cine respecta legea si dreptul omului??
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:22, 22 Aprilie 2013
Doamna/Domnule

Nu e niciun abuz in faptul ca au luat masina. Aveti prevedere in contractul de leasing pentru asta. Daca nu ati platit, v-ati asumat asta.
Masina e a lor, leasingul e doar inchiriere, nu vanzare, asa ca nu putem vorbi de furt.
Adevarat este ca penalitatile par a fi abuzive, dar ar fi trebuit sa le contestati la acel moment, sa le platiti si sa solicitati restituirea in instanta. Neplata ratelor nu e deloc o solutie buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism in leasing furat balexe balexe In urma cu cateva luni mi-a fost furata masina din fata unei spalatorii auto. In interiorul acesteia, la momentul producerii evenimentului, se afla un rand de ... (vezi toată discuția)
Partaj sau nu???????? alinatan alinatan Buna seara, Numele meu este Alina. Anul trecut m-am casatorit si acum 2 saptamani am mers cu sotul meu,de comun acord, la starea civila pt a divorta. Ni s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing AdelaidaC AdelaidaC In cazul in care nu se platesc doua rate de leasing, as dori sa stiu daca societatea de leasing in primul rand reziliaza contractul si apoi recupereaza ... (vezi toată discuția)