avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declaratie iesire din tara + acte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declaratie iesire din tara + acte

am fost la notar dar n-a scris ruta si scopul calatoriei cu toate ca am intrebat si insistat a spus ca nu e necesar cu toate ca legea 248/2005 specifica acest lucru precum si recomandarile de pe siteul politiei de frontiera. O sa merg maine sa vad daca rezolv ceva, eu am cerut un serviciu pentru care am platit si ar trebui sa fie ok, nu sa fie intors de la granita.

am inteles ca trebuie si o ASIGURARE MEDICALA / CARD EUROPEAN de SANATATE valabile pe toata durata sejurului in strainatate dar nu e specificat acest lucru in Lege. Parintele care insoteste copilul are asigurare data de patron.
Cel mai recent răspuns: adrian12 , utilizator 15:40, 22 Aprilie 2013
Trebuie sa va faca alta declaratie, unde sa se specifice numele prenumele declarantului, datele de identificare, domiciliul, CNP, numele si prenumele copilului, data nasterii si locul nasterii, CNP, pasaport serie - numar, perioada calatoriei, scopul, Tara si orasul de destinatie, eventual dar nu obligatoriu o adresa unde va locui, mijlocul de transport, persoana cu care va calatori nume prenume, CNP, domiciliu, carte de identitate sau pasaport.
multumesc, s-a rezolvat, a modificat-o pe cea prezenta si a scris si ruta. scopul nu a dorit. nu mai merg la ei data viitoare, au pierdut un client. Erau si scumpi fiind zona mai centrala, clienti mai multi. Pentru aceeasi declaratie unii cer 30, ei cereau 27 si ma duc la cei care cer 25 dar care fac si ca lumea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aducere copil din romania inapoi in strainatate... ioana d ioana d"arc buna seara,am un copil nascut in strainatate pe care l-am dus in romania si are grija mama mea de el,as vrea sa il aduc inapoi si vreau sa stiu ce acte am ... (vezi toată discuția)
Plecarea din tara nounascut catalina23 catalina23 buna ziua.as vrea sa plec in spania cand baietelul meu va implini doua luni.concubinul meu mia trimis procura dandusi acordul dar nu include perioada de timp ... (vezi toată discuția)
Minori fara parinti la vama ter2 ter2 As vrea sa stiu ce acte ar avea nevoie un minor de 16-17 ani ca sa treaca granita insotit de un major dar care nu este nici tutore nici ruda . (vezi toată discuția)