am fost la notar dar n-a scris ruta si scopul calatoriei cu toate ca am intrebat si insistat a spus ca nu e necesar cu toate ca legea 248/2005 specifica acest lucru precum si recomandarile de pe siteul politiei de frontiera. O sa merg maine sa vad daca rezolv ceva, eu am cerut un serviciu pentru care am platit si ar trebui sa fie ok, nu sa fie intors de la granita.
am inteles ca trebuie si o ASIGURARE MEDICALA / CARD EUROPEAN de SANATATE valabile pe toata durata sejurului in strainatate dar nu e specificat acest lucru in Lege. Parintele care insoteste copilul are asigurare data de patron.
Trebuie sa va faca alta declaratie, unde sa se specifice numele prenumele declarantului, datele de identificare, domiciliul, CNP, numele si prenumele copilului, data nasterii si locul nasterii, CNP, pasaport serie - numar, perioada calatoriei, scopul, Tara si orasul de destinatie, eventual dar nu obligatoriu o adresa unde va locui, mijlocul de transport, persoana cu care va calatori nume prenume, CNP, domiciliu, carte de identitate sau pasaport.
multumesc, s-a rezolvat, a modificat-o pe cea prezenta si a scris si ruta. scopul nu a dorit. nu mai merg la ei data viitoare, au pierdut un client. Erau si scumpi fiind zona mai centrala, clienti mai multi. Pentru aceeasi declaratie unii cer 30, ei cereau 27 si ma duc la cei care cer 25 dar care fac si ca lumea.