avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

Buna ziua !

Sper ca stie cineva sa-mi spuna daca pot obtine un titlu de proprietate si cum procedez.
Bunicul meu a cumparat un teren in 1959 cu chitanta de mana . In urma decesului acestuia s-a facut succesinea( catre cei doi copii) urmata de iesirea din indiviziune. Mama l-a despagubit pe fratele ei, ramanand astfel unica proprietara a terenului si casei. In urma hotararii judecatoresti de iesire din indiviziune mama a facut cadastrul si intabularea. Intrebarea mea este daca mama poate obtine (in urma actelor pe care le are ) titlul de proprietate. Daca da unde trebuie sa mearga si ce trebuie sa faca.
Multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 11:08, 27 Februarie 2009
O actiune in cosntatarea uzucapiunii ar rezolva foarte usor problema. Au trecut 30 ani... daca bunicul are deschis rol pe acele imobile nici nu aveti nevoie de martori. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta bettyna bettyna Salutare! Am o problema in ceea ce priveste actele necesare pentru intabulare: bunicul meu a cumparat un teren cu chitanta de mana (cum se facea pe vremuri). ... (vezi toată discuția)
Acþiune în constatarea dreptului de proprietate prin uzucapiune sau ordinul prefectului? NEVERMORE NEVERMORE Vă rog mult - dacă se poate - să-mi spuneţi ce se poate face în cazul în care am solicitat la OCPI, întabularea terenului pe care am edificate ... (vezi toată discuția)