avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grefier fara studii superioare juridice
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grefier fara studii superioare juridice

imi poate spune cineva daca examenul pentru ocuparea unor posturi vacante de grefieri cu studii medii, la Curtea de Apel Bucuresti, va fi scris sau grila?

Alte discuții în legătură

Subiecte examen grefier organizate de curile de apel ??? lauraluro lauraluro Buna seara Ar putea sa imi spuna cineva despre subiectele la concursurile de grefier (nu ma refer la admiterea la SNG) ...as dori sa incerc luna viitoare la ... (vezi toată discuția)
Exercitarea atributiei de grefier alexandru1990sm alexandru1990sm Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma inscriu la concurs pentru a deveni grefier daca am studii medii? paterna paterna Va rog sa imi raspunda si mie cine cunoaste, cum pot sa ma inscriu la concurs de grefier cu studii medi, si unde sunt afisate? va multumesc (vezi toată discuția)