avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare cor director calitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare cor director calitate

spuneti-mi va rog cum as putea incadra cor postul de director care este responsabil cu calitatea
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:02, 27 Februarie 2009
Pentru ca in COR nu exista postul de "director calitate" puteti sa folositi codul 121004 "director societate comerciala" iar in CIM scrieti "director calitate". In fisa postului ii dati sarcini de "director calitate".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director juridic? amrita950 amrita950 Buna ziua, Exista ocupatia de director juridic in COR? Am vazut ca tot mai multe societati folosesc aceasta incadrare. Daca este corecta aceasta functie, imi ... (vezi toată discuția)
Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)
Sef punct de lucru noiembriesm noiembriesm Buna ziua. O societate comerciala are 2 angajati. Unul dintre ei este un pic mai sef si celalalt cu carca. Am cautat in cor si nu am vazut incadrare pentru ... (vezi toată discuția)