avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... director juridic?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

director juridic?

Buna ziua,
Exista ocupatia de director juridic in COR? Am vazut ca tot mai multe societati folosesc aceasta incadrare.
Daca este corecta aceasta functie, imi poate spune cineva care este codul in COR? Eu una m-am tot uitat si nu am gasit.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: amrita950 , utilizator 13:23, 14 Aprilie 2009
:)) e prima data cand aud de director juridic !

Este posibil ca postul sa aiba o denumire diferita de cea a incadrarii persoanei; denumirea postului fiind o atributie a conducerii societatii, prin organigrama.
Deci puteti avea un post de 'director juridic' care prin contract sa fie incadrat ca jurist sau consilier juridic pe postul X.
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
1. Multi angajatori (si angajati, chiar) inventeaza functii care sa sune mai frumos.
Eu ma mai spus o data pe acest forum ca pe cartea de vizita putem pune orice functie dorim si in orice limba straina, pentru a impresiona pe cei cu care intram in contact, dar in CIM e musai sa trecem o ocupatie care se regaseste in COR.
2. Referitor la intrebarea dvs., in asemenea situatii, eu as scrie in CIM "director societate comerciala" = 121004 iar in fisa postului, langa aceasta functie, in paranteza, as scrie "director juridic" si i-as da sarcinile coespuzatoare.
3. Nu ar fi mai bine "sef oficiu juridic" = 122933? Sau nu suna bine pentru ocupantul postului?
111009 Consilier si consultant juridic
122933 Sef oficiu juridic
242102 Consilier juridic
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)
Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor director calitate nadia_odagiu nadia_odagiu spuneti-mi va rog cum as putea incadra cor postul de director care este responsabil cu calitatea (vezi toată discuția)