Buna ziua,
Exista ocupatia de director juridic in COR? Am vazut ca tot mai multe societati folosesc aceasta incadrare.
Daca este corecta aceasta functie, imi poate spune cineva care este codul in COR? Eu una m-am tot uitat si nu am gasit.
Multumesc!
Este posibil ca postul sa aiba o denumire diferita de cea a incadrarii persoanei; denumirea postului fiind o atributie a conducerii societatii, prin organigrama.
Deci puteti avea un post de 'director juridic' care prin contract sa fie incadrat ca jurist sau consilier juridic pe postul X.
1. Multi angajatori (si angajati, chiar) inventeaza functii care sa sune mai frumos.
Eu ma mai spus o data pe acest forum ca pe cartea de vizita putem pune orice functie dorim si in orice limba straina, pentru a impresiona pe cei cu care intram in contact, dar in CIM e musai sa trecem o ocupatie care se regaseste in COR.
2. Referitor la intrebarea dvs., in asemenea situatii, eu as scrie in CIM "director societate comerciala" = 121004 iar in fisa postului, langa aceasta functie, in paranteza, as scrie "director juridic" si i-as da sarcinile coespuzatoare.
3. Nu ar fi mai bine "sef oficiu juridic" = 122933? Sau nu suna bine pentru ocupantul postului?