avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Investire cu formula executorie bilet la ordin
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Investire cu formula executorie bilet la ordin

Buna ziua,
In urma modificărilor aduse Codului de procedură civilă, biletele la ordin (refuzate la plată) se mai învestesc cu formulă executorie pentru a fi executate silit?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ionutt , utilizator 10:56, 23 Aprilie 2013
Conf NCPC nu mai este necesara investirea cu formula executorie a Biletelor la ordin. Acestea pot fi trimise direct spre executare.
nu se mai investesc, se trece la executarea silit.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit ioanvasiliu ioanvasiliu anul trecut am dat marfa la o soc. com. si mi-a dat b.o. inainte de data scadenta biletului m-a sunat debitorul si m-a rugat sa nu bag b.o. in banca ca imi da ... (vezi toată discuția)
Toate actele autentice sunt titluri executorii? ContSters61634 ContSters61634 Spre deosebire de codul de procedura civila (conform art. 374), inca in vigoare potrivit caruia un act poate fi executat dacă este învestit cu formula ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin depus dupa scadenta pneuros pneuros Se poate investi cu putere executorie un bilet la ordin depus dupa scdenta cu 4 zile? (vezi toată discuția)