Va redau alaturat ceea ce a aparut pe site-ul ORC: În şedinţa din 25.02.2009, prin H.G. nr. 185/2009, Guvernul României a prelungit termenul prevăzut la art. 8 alin. (2) din H.G. nr.322/2008 privind acordarea de facilităţi pentru actualizarea obiectului de activitate potrivit Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN Rev. 2
cica da, a fost aglomeratie mare si eu am stat la serviciu pana seara la 9 degeaba, ca sa procesez cererile luate...
lucrez la onrc si crede ma ca mi a venit sa mor cand am auzit ca s eprelungeste termenul....munca multa, in zadar...cereri multe luate, si va fi un calvar cand le voi si elibera...iar voi v ati pierdut zile intregi la cozi si v-ati certat degeaba...ca sa ne anunte guv in tima zi,.,....pe la amiazi, cand ne pregateam sa finalizam...ca se mai prleungeste, zvonurile zic un an, desi nu stiu unde scrie...
Numai in Romania vezi asa mare bataie de joc!
S-a prelungit termenul pt actualizare, gratuita, pana la 1 Martie 2010.
Hm! Uitasem ca trebuie actualizat obiectul de activitate si mi-a amintit cineva in 28.02... N-am intrat in "panica" tocmai pt ca traiesc in RO si stiu - din alti ani - ca mereu se prelungesc asemenea termene.
Se pare ca nu m-am inselat si tare m-am bucurat, recunosc!