avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Unde ma adresez pentru legalizarea diplomei de studii?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Unde ma adresez pentru legalizarea diplomei de studii?

buna seara,unde pot merge pentru a putea legaliza o diploma de studii ,va rog?
Cel mai recent răspuns: deliadaniu , utilizator 11:04, 23 Aprilie 2013
Buna seara! Puteti merge cu diploma in original la orice notar si va va emite o copie legalizata. daca dvs considerati ca veti mai avea nevoie si in viitor, pentru a economisi timp puteti opta pentru solicitarea mai multor copii legalizate din prima. Mult succes!
multumesc frumos,un pret informativ stiti va rog?
Din pacate nu stiu preturile exacte, insa intrebati la orice notar. La un search rapid pe google am gasit costuri intre 24-30 de lei. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte inscriere inm kalula kalula Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acele copii certificate pentru conformitate de candidat. In ce constau? Mai bine zis , ce trebuie scris ? si unde ... (vezi toată discuția)
Traducere adev. absolvent-bucuresti SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Imi puteti recomanda un traducator autorizat unde-mi pot traduce adeverinta de absolvent facultate si cam ce preturi sunt!? Multumesc (vezi toată discuția)
Cost copie legalizata diploma bac ionelgratian ionelgratian Buna seara,stie cineva cat costa o copie legalizata dupa diploma de bac? (vezi toată discuția)