avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura scoatere minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura scoatere minor din tara

As dori sa plec cu fetita mea din tara pentru o anumita periaoda eu deocamdata nefiind divortata de tatal fetitei. As dori sa stiu cui ar trebui sa ma adresez pentru a obtine o procura ca sa pot pleca cu ea si daca aceasta ar trebui sa fie tradus si in alta limba decat romana? Mai degraba ce ar trebui sa contina aceasta procura? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ing3rash20 , utilizator 21:39, 22 Aprilie 2013
Este vorba de o declaratie acord data de tata pentru calatoriile in strainatate ale copilului minor. Declaratia se face la notar, care va si spune ce trebuie sa contina. Semneaza tatal. Nu este relevant daca sunteti casatoriti sau nu. Nu trebuie tradusa, pentru ca se foloseste doar la iesirea din Romania cu copilul minor cetatean roman.
Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2013
ContSters267464, utilizator
Tatalui trebuie sa va adresati, dansul isi exprima acordul daca fata iese din tara. Declaratia tatalui o va da la notar sau consulat si va contine durata calatoriei, destinatia, datele fetei, datele dvs ca o insotiti.
Nu trebuie tradusa.
Va multumesc pentru promptitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara pop_adina pop_adina Buna ziua, am doua intrebari.Am o fetita pe care o cresc singura, este in custodia mea prin hotarare judecatoreasca, pentru a iesi din tara cu ea am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu copilul bgyna bgyna buna ziua>fetita mea are numele tatalui care este cetatean spaniol,eu nu am fost casatorita cu el,ea este nascuta in spania dar nu are acte are doar ... (vezi toată discuția)