avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna seara!
In anul 2008, am achizitionat un autoturism nou. Pentru a inmatricula autoturismul, am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 3.800 Euro. In anul 2010, am vandut masina si nu am recuperat taxa. Intrebarea mea este: mai pot recupera taxa? Precizez ca nu mai am chitanta ce face dovada platii,dar, banuiesc ca exista undeva o evidenta a persoanelor care au paltit aceasta taxa. De unde pot lua dovada achitarii taxei de prima inmatriculare si va intreb daca o mai pot recupera. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei de prima inmatriculare bitza65 bitza65 Am achizitionat o masina,in leasing, in 2008, achitata anticipat in 2009. Nu mai am prima factura, in care era precizata si valoarea taxei de prima ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxa auto platita in 2007? imosoft imosoft Buna ziua, In octombrie 2007 am achizitionat un autoturism VW Golf, fabricat in 2001, norma de poluare Euro 4, pentru care am achitat taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Taxa recuperata! danicus danicus Intrebarea mea ar fi : Daca recuperez in instanta taxa platita pt masina la revanzarea autoturismului cel care cumpara masina va tb. sa plateasca o alta taxa? ... (vezi toată discuția)