avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită RECUPERARE BANI
Discuție deschisă în Executare silită

RECUPERARE BANI

AM SI EU O PROBLEMA LA CARE VA ROG SA MA AJUTATI SA GASESC O CALE ACCESIBILA DE REZOLVARE;
IN ANUL 2002 TRIBUNALUL BRASOV MIA DAT CASTIG DE CAUZA IN CADRUL UNUI PROCES DE DISTRUGERE BUNURI SI LA CONDAMNAT PE INCULPAT LA PLATA DE 1.000.000 LEI VECHI AMENDA PENALA IAR MIE TREBUIA SA IMI ACHITE SUMA DE 7.780.000 LEI REPREZENTAND DESPAGUBIRI. BINEINTELES ,INCULPATUL NU A PLATIT NICI PANA IN ZIUA DE AZI. INTREBAREA MEA ESTE ; CE CAI LEGALE DE ATAC AM ASUPRA LUI SI CUM SE FACE ACTUALIZAREA SUMEI . 7.800.000 DIN 2002 NU MAI SUNT ACEEASI CU 7.800 LEI DE AZI

VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: SERCOM AUTO , utilizator 15:20, 27 Februarie 2009
Din pacate din anul 2002 si pana in prezent, plata despagubirii s-a prescris.

Puteati solicita executarea silita printr-un executor judecatoresc intr-un termen de 3 ani de la ramanerea definitiva a hotararii penale care s-a pronuntat si cu privire la latura civila.

Cred ca trebuia sa va ganditi mai devreme de 7 ani de la data judecarii procesului la o modalitate de recuperare a sumei la care o a fost obligat inculpatul.

Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2009
Catalin Mihalache, Avocat
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea raspunderii civile in cazul procesului penal cezarad cezarad Daca o persoana vatamata a obtinut o hotarare judecatorească de condamnare a inculpatului pentru inselaciune, iar inculpatul a fost condamnat in anul 2004 la ... (vezi toată discuția)
Inducere in eroare de catre primarie naginata naginata Buna ziua! A-si dori sa va intreb daca pot obtine rejudecarea unui proces civil cu casele nationalizate pe L. 10/2001 cu hotarare irevocabila din 2007. ... (vezi toată discuția)
Latura civila handsu handsu Care este procedura prin care se poate cere modificarea laturii civile a unei hotarari penale dfinituive? (vezi toată discuția)