avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi parentale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi parentale

Buna ziua. Ce portita exista pentru situatia in care unul dintre parinti nu plateste pensie alimentara timp de 5 ani, nu se intereseaza absolut deloc de copilul sau. Pe baza acestor lucruri poate fi decazut din drepturi?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:55, 23 Aprilie 2013
Si care ar fi castigul, adica ce credeti ca obtineti prin asta ? Ce anume doriti de fapt sa se intample ? Ce drepturi are acum si de ce credeti ca il privati in viitor ?

Aveti copilul in incredintare ?

Buna ziua, da am copilul in incredintare si as dori sa nu fie nevoie sa apelez la el daca vreau sa ies din tara.
Nici nu e nevoie, Drum bun !
( aveti nevoie de copie legalizata cu formula definitiva si irevocabila prin care aveti copilul in incredintare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi parintesti ronny ronny buna ziua sunt o mama singura cu un copil rezultat in urma unei relatii de 5 ani si jumatate.copilul are 2 ani.dupa ce am nascut am aflat ca tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Un parinte poate pierde acest drept daca nu plateste pensia alimentara? momiro momiro sunt divortata din anul 2009 copilul are 7 ani si in toti acesti ani nu am primit deloc pensia alimentara hotarata in sentinta de divort definitiva si ... (vezi toată discuția)
Familie beagr beagr am o fetita care este rodul unei relatii de concubinaj.am o hotarare judecatoreaca prin care el plateste pensie alimentara,si un dosar penel pe pt neplata ... (vezi toată discuția)