avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inregistrare punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inregistrare punct de lucru

Buna ziua,
Am o nelamurire: intr-un Mall se deschide un magazin cu contract de inchiriere pe spatiul respectiv care se declara la Reg Comertului. Pentru al 2-lea magazin consider ca trebuia sa primesc un act aditional cu care urma sa merg sa inregistrez al 2-lea punct de lucru, nu? Ei au refacut contractul initial unde au marit suprafata inchiriata si au zis ca al 2-lea magazin nu mai trebuie declarat, deoarece este aceeasi adresa doar nr magazinului este altul. Este corect cum au procedat sau trebuie sa declar la Reg Comertului si al 2-lea magazin?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolle25 , utilizator 13:05, 23 Aprilie 2013
Consider ca problema Dvs. apare in momentul in care va trebui sa obtineti autorizatia de functionare de la primarie, intrucat aici apare inscrisa si suprafata (m.p.) pentrru care solicitati autorizarea activitatilor.
De asemenea, in momentul in care veti solicita de la ORC un certificat constatator, acolo se vede actul in baza caruia Dvs. va desfasurati activitatea la sediul secundar.
Ca urmare, puteti declara noul contract la ORC si nu intampinati ulterior probleme; veti completa un formular, veti atasa contractul de inchiriere si vti achita sub 100 lei.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Domeniu secundar - necesita autorizare la orc ? magyari magyari Domeniul principal al societatii este comert auto. Avand in vedere conditiile economice actuale si faptul ca societatea detine cateva apartamente in tara, s-au ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)