avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Recuperare taxa de prima inmatriculare - pasii de urmat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Recuperare taxa de prima inmatriculare - pasii de urmat

Buna ziua, in 2008 am achzitionat o masina noua , Renault Symbol, si evident ca am fost obligata sa platesc taxa de prima inmatriculare. Este posibil sa recuperez aceasta suma tinand cont de faptul ca nu mai este in propietetea mea din 2011 , an in cand am vandut-o?
Daca este posibil cui trebuie sa ma adresez si cu ce acte?
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare autoturism leasing ADRIANBRANISTEANU ADRIANBRANISTEANU am cumparat in leasing un autoturism in martie 2009 care la acea data era scutit de taxa de inmatriculare, anul acesta am terminat contractul de leasing si am ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara fiscal , nu de la proprietarul din acte! dadanel85 dadanel85 Buna ziua, in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto fara certificat fiscal dadanel85 dadanel85 Buna ziua, in data de 06.06.2015 am cumparat un autoturism de la o persoana din Buzau,eu fiind din Constanta!am gasit anuntul pe internet, am discutat cu cel ... (vezi toată discuția)