avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberare garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberare garantie

Am o cunostinta care a lucrat ca gestionar la o firma.Din diferite motive gestionarul si-a dat demisia si a plecat la alta firma fara sa predea gestiunea .Comisia de inventar s-a format la 2 zile dupa ce acesta si-a dat demisia si nu a participat la inventar.In urma inventarului s-au constatat si plusuri si minusuri de mica valoare.Firma refuza sa-i elibereze garantia de gestiune pe motiv ca nu a participat la inventar,iar gestionarul ameninta cu actiune in instanta pentru a i se elibera garantia.
Ce sanse are gestionarul sa-si recupereze garantia?

Multumesc de intelegere

Alte discuții în legătură

Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)
Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)
Expertiza financiar contabila Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca unei foste gestionare i se imputa prin cercetare disciplinara o lipsa in gestiune constatata printr-un inventar efectuat la 1 an dupa ce isi daduse ... (vezi toată discuția)