avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt de lemne din pãdure. Condamnare. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt de lemne din pãdure. Condamnare. Imposibilitatea plãþii despãgubirilor.

Buna ziua.Am o ruda careia i s-a organizat un flagrant,a fost prins in padure cu 8 metri cub de lemn de foc si i s-a facut dosar penal.Nu a avut bani pt avocati,a avut un avocat din oficiu pe care l-a vazut la fata cateva minute la una din sedinte si nu l-a lamurit nimeni ce e de facut.Directia silvica a cerut daune de 4200 lei.Sentinta a fost de 4 luni cu suspendare si plata daunelor si a cheltuielilor de judecata de aproximativ 4500 lei.Asta in conditiile in care ruda mea are o pensie de 447 lei si e singurul venit din casa.Nu are pamant,casa e a tatalui sau si as vrea sa ma lamuriti ce se intampla sau se poate intampla mai departe.Ce se intampla daca,dupa ce sentinta va fi definitiva nu va avea de unde plati banii?Ce ar fi mai bine sa faca?Va multumesc anticipat pt raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsă risc Emanuel18 Emanuel18 Buna acum vreo saptamana vorbeam cu un consatean ca vine frigu si nu miam luat inca lemne si ca miar trebui in 26 10 2017 dupa masa ma suna simi zice ca stie ... (vezi toată discuția)
Cota lemn de foc populatie ariana03 ariana03 Buna ziua Stie cineva care este prevederea legala in baza careia primariile pot atribui o cota lemn de foc pentru populatie? (vezi toată discuția)
Mi-a fost confiscat materialu si am primit amenda pe nedrept, consider eu. NicoMiha NicoMiha VA ROG MULT SA IMI RASPUNDA CINEVA DAK ASI PUTEA SA FAC CEVA SA IL MAI RECUPEREZ... vreu sa povestesc tot ca sa se inteleaga. am o locuinta in localitatea ... (vezi toată discuția)