avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pedeapsă risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pedeapsă risc

Buna acum vreo saptamana vorbeam cu un consatean ca vine frigu si nu miam luat inca lemne si ca miar trebui in 26 10 2017 dupa masa ma suna simi zice ca stie el un loc pe o vale niste lemne de foc crengarae si daca vreau sa merg sa adun ca el merge cu tractorasu sasi aducă am luat tractoru meu ci remorcă si am porit dupa el cand am ajuns acolo era la o margine de pădure pe o vale el a intrat vrei 50 de metri si eu vreo30 de metriin urma lui acolo am gasit niste varfuri si crengi de copaci el sa pus sa doboare si sasi încarce remorca cu copaci ...eu miam adunat niste crengi de pe jos si niste vârfuri de de copaci si mi leam pus in remorca la un momendat a venit poliția si cu ingineri silvic si neau prins neau dus la politie si ni sau cubat lamnele eu am avut in remorcă 0,62 metri cubi iar el 3,20 metri cubi dupa care am dat declaratie cum sa intamplat si cum am ajuns acolo si ca eu nu am avut asupra mea drujba si ca nam tăiat nici in lemn fapt care la declarat si consateanu meu el a mai declareat ca el a taiat copaci si ca si ia incarcat singur iar azi 27 10 20017 nea dus politia la locu faptei pt ca eu sa arăt de unde am luat crengile vârfurile de copaci si pe el sa arate cioatele si de unde a taiat lemnele pe mine ma bagat la furt iar pe el tăiere si furt . Va rog frumos sami spuneti ce pedeapsă risc?astept raspuns Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 14:13, 28 Octombrie 2017
Furtul simplu se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
V-au prins cand incarcati sau erati deja plecati?
Buna ziua!

Probabil 8 luni cu sespendare.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"salut! am următoarea problemă. mamei mele la o proprietate ... adrian2000p adrian2000p \"Salut! Am următoarea problemă. Mamei mele la o proprietate de la țară i s-au furat 20 de salcami de către o vecină. Vecina a construit și un gard care ... (vezi toată discuția)
Ne distram in sala de judecata avTodincaVeronica avTodincaVeronica Cand v-ati distrat ultima data in sala de judecata? Cunoasteti intamplari hazlii? Judecatorul l-a intrebat pe martor: "Ai vazut boul? ... (vezi toată discuția)
Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)