avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cota lemn de foc populatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cota lemn de foc populatie

Buna ziua

Stie cineva care este prevederea legala in baza careia primariile pot atribui o cota lemn de foc pentru populatie?
Cel mai recent răspuns: ariana03 , utilizator 10:19, 28 Octombrie 2015
Primariile nu acorda nici o cota de lemn de foc, daca aveti in proprietate padure, aveti dreptul in fiecare an sa taiati 20 de metri cubi de volum lemnos pe an, conform art. 62 alin. 3 din Codul Silvic.
Nu as fi intrebat daca nu as fi stiut sigur ca in unele zone, primariile dau pentru fiecare familie o cota de lemne pt foc, pana la 3 mc, cu conditia ca fiecare sa-si asigure transportul. Acum nedumerirea mea este de ce in unele localitati se da si in altele nu. Ma interesa daca exista un temei legal sau daca e lasat la latitudinea primarului. Nu de alta, dar am auzit situatii in care lemnele din cota pentru populatie au fost valorificate de altii, cu primarul in frunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice primarie nelufloca nelufloca Primaria dintr-o localitate rurala a achizitionat de la un cetatean 40 mc lemne de foc pentru incalzirea sediului. De remarcat este faptul ca cetateanul ... (vezi toată discuția)