avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpararea unui vehicul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpararea unui vehicul

buna ziua
as vrea sa cumpar un vehicul dar nu stiu cam cat m-ar costa actele,
cumpar o masina deja inmatriculata la noi in tara, va trebui sa mai platesc noua taxa de poluare?
daca nu, ce alte costuri trebuiesc efectuate ?
se face contract de vanzare cumparare la notar?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:41, 24 Aprilie 2013
daca masina e inmatriculata in rom dupa 2006 si la imatriculare nu s-a achitat taxa de poluare ve-i plati timbru de mediu. ctrr nu trebe facut la notar insa actele te vor duce la 10 mil
Nu va trebuie contract autentic la notar, nu este obligatoriu, puteti sa l incheiati sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto hacu hacu Am cumaparat un matiz in primavara cu act de vanzare cumparare dar nu l-am imatriculat pana acum intrebarea e eu o sa platesc taxa daca vreau sa-l imatriculez ... (vezi toată discuția)
Cum pot cumpara un autoturism fara a radia masina arond arond Buna ziua , va rog sa-mi explicati cum sa procedez daca intentionez sa cumpar un autoturism la care nu a fost platita taxa de prima inmatriculare? Vinzatorul ... (vezi toată discuția)
Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)