unul dintre furnizorii mei solicita prezentarea bilantului inainte de publicarea acestuia.
In ce conditii pot sa-i dau informatiile solicitate? un contract de confidentialitate este sufcient?
@radumuresan , unii furnizori cer bilantul si balanta sa vada daca firma este solvabila asta pentru contracte de furnizare pe o perioada mai mare , mi s-a solicitat si mie la vreo 3 firme asa ceva . Vor sa verifice daca nu cumva este vreo firma fantoma sau nu are datoriile platite sa stie daca fac contractul sau nu .
Si eu am intalnit situatii de acest gen la societatile de leasing. Curiozitatea mea era de ce inaintea publicarii? In mod normal se cere dupa ce l-ai depus.
Probabil vor doar informativ pentru ca stiu ca termenul este in mai. Am avut si situatii in care au cerut raportarile de la iunie si decembrie , le-am trimis si apoi sunau in disperare de cauza ca nu corespund "raportarile "
Este legal?
violeta_68
Buna ziua. Am primit o adresa de la o firma cu care colaboram in care ne solicita transmiterea de date financiare si anume balanta si situatiile financiare pe ... (vezi toată discuția)