unul dintre furnizorii mei solicita prezentarea bilantului inainte de publicarea acestuia.
In ce conditii pot sa-i dau informatiile solicitate? un contract de confidentialitate este sufcient?
@radumuresan , unii furnizori cer bilantul si balanta sa vada daca firma este solvabila asta pentru contracte de furnizare pe o perioada mai mare , mi s-a solicitat si mie la vreo 3 firme asa ceva . Vor sa verifice daca nu cumva este vreo firma fantoma sau nu are datoriile platite sa stie daca fac contractul sau nu .
Si eu am intalnit situatii de acest gen la societatile de leasing. Curiozitatea mea era de ce inaintea publicarii? In mod normal se cere dupa ce l-ai depus.
Probabil vor doar informativ pentru ca stiu ca termenul este in mai. Am avut si situatii in care au cerut raportarile de la iunie si decembrie , le-am trimis si apoi sunau in disperare de cauza ca nu corespund "raportarile "
Este legal?
violeta_68
Buna ziua. Am primit o adresa de la o firma cu care colaboram in care ne solicita transmiterea de date financiare si anume balanta si situatiile financiare pe ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.