avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un nou punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un nou punct de lucru

Buna seara.Am o societate cu un punct de lucruAacum vreau sa ami deschid un alt punct de lucru,dar a-s vrea sa renunt in acelasi timp la primul punct de lucru.Ce pasi tre sa urmez? si ce taxe trebuie sa achit?
Cel mai recent răspuns: dana plesca , utilizator 01:29, 21 Martie 2009
Urmati aceeasi pasi ca si la deschiderea primului punct de lucru.
Faci o hotarire AGA care suna cam asa:
- se radiaza punctul de lucru situat la adresa:
- se deschide puncul de lucru situat la adresa:
Completezi o cerere, o declaratie model 2 (formulare la www.onrc.ro)
si le depui la Registrul Comertului.
Taxele aproximative: cam 300 RON.
Nu se actualizeaza actul constitutiv pentru modificari de puncte de lucru.
Durata: 5 zile lucratoare.
Nu uita sa predai autorizatiile (certificatul constatator original pentru punctul radiat) la Registru.

Alberto Kurtyan
URMARE LA CELE SPUSE DE ALBERTO;
NU UITA SA VII ACASA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru srl bernix bernix Dragii mei, tre\' sa infiintez un punct de lucru si am oaresce nelamuriri: 1. Tre\' sa am Certificatul de Inmatriculare preschimbat? 2. in afara de ... (vezi toată discuția)
Modificare statut srl santiri13 santiri13 Buna ! Am si eu o intrebare scurta ca pe la noi prin Sibiu citi oameni atitea pareri. Vreau sa preiau un srl al tatalui meu si trebuie sa ii schimb asociatul, ... (vezi toată discuția)