Buna ziua!Am o nedumerire si sper ca cineva dintre dumneavoastra sa o elucideze!!!De 3 ani de zile sunt plecat din tara,in apartament nu locuieste nimeni!!!Platesc pe luna 10RON!!!Se adauga penalitati pe aceasta perioada de timp,avand in vedere ca in momentul de fatza nu sunt ca restul locatarilor care locuiesc acolo si se folosesc de ascensor etc...?????Mentionez ca am primit somatie de plata ,daca nu platesc in 15 zile asociatia ma actioneaza in judecata!!! Este normal asa ceva??Pe perioada august 2010 pana in prezent am de plata 1100 RON!!!!!! :O Va multumesc anticipat!!
Chiar daca lipsiti din apartament, sunt cheltuieli care se repartizeaza pe cota-parte indiviza (suprafata), cu alte cuvinte nu conteaza daca apartamentul este nelocuit sau locuit de 1 - 10 persoane. Toata lumea le plateste.
Singurele cheltuieli de care sunteti scutit pentru ca lipsiti sunt cotele la: gaze, curent electric (scara, lift) si salubritate.
Cereti contul bancar al asociatiei si faceti plata prin transfer bancar.
Multumesc pentru raspuns..dar vreau sa stiu daca eu trebuie sa platesc penalizari la cei 10 RON/luna,pe perioada mai sus mentionata'??Probabil nu m-am facut inteles,dar este o diferenta de la 360RON pana la 1100Ron!!!
Puteti sa cereti explicatii cum s-a calculat,cum s-a adaugat penalizarile. E dreptul dvs.
Nu platiti pana nu vi se va explica cum s-a ajuns de la 360 lei la 1100 lei.